in

Prava je LEPOTICA, misica i voditeljka!

Branislav Lečić iza sebe ima dva braka, a pre nego što je oženio Ninu Radulović, bio je 13 godina u braku sa Ivanom Vujadinović.

foto: DADO ĐILAS

O njegovoj prvoj supruzi malo se znalo sve dok se 2007. godine nisu razveli, a još manje ko mu je bivša svastika. U pitanju je bivša misica i voditeljka Bojana Vujadinović.

Bojana Vujadinović
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Lepa manekenka je nekada vodila emisiju “Sportisimo”, ali i kulinarski šou, a javnosti je postala poznata 2003. godine kada je proglašena za Mis Srbije i Crne Gore i predstavljala nas je na Izboru za Mis sveta koji je bio u Kini. Nakon dugogodišnje veze sa svojim partnerom, inače diplomatom, venčala se 2012. godine, a gala slavlje napravili su u jednom beogradskom restoranu.

Ubrzo nakon toga Bojana se porodila i zbog supruga i njegovog posla se preselila u Crnu Goru.

Podsetimo, Leka je sa prvom suprugom u braku proveo 13 godina, a dobili su dvoje dece, ćerku Anu i sina Ivana. Ipak, razveli su se 2007. godine i to, zbog, kako su mediji tada pisali, njene prevare.

Branislav Lečić, Nina Radulović
foto: Dragana Udovičić

U jeku njihovog rastanka gradom su kružile price da je Ivana zamenila Branislava stjuardom i da je to razlog što više nisu zajedno. Ipak, ni Lečić ni njegova bivša nisu hteli da komentarišu te navode. Glumac je ubrzo nakon razvoda našao novu ljubav, voditeljku Ninu, sa kojom se venčao i dobio sina.

I Ivana se ubrzo udala za deceniju i po mlađeg izabranika sa kojim je dobila tri ćerke.

(Espreso/Kurir)