in

Princ Hari i Megan UHVAĆENI U LAŽI, čovek iz crkve ih je RASKRINKAO!

Megan Markl i princ Hari u intervjuu koji su dali Opri Vinfri ispričali su, između ostalog, kako su se tajno venčali tri dana pre romantičnog venčanja koje je pratio ceo svet, kako bi imali “nešto za sebe” i kako bi mogli da čuvaju uspomenu na taj privatni, lep trenutak.

Ipak, jedan engleski vikar tvrdi da se to sigurno nije dogodilo, prenose strani mediji.

Naime, kako je Megan objasnila, Hari i ona pozvali su kanterberijskog nadbiskupa i rekli mu da je glamurozno venčanje spektakl za svet i da žele da započnu svoj bračni život sami, na šta je princ dodao da su samo njih troje bili na tom intimnom venčanju — Megan, on i nadbiskup.

Međutim, kako prenose britanski mediji, tamošnja Crkva nalaže da se venčanje dogodi na javnom mestu, gde ljudi mogu eventualno da prigovore sklapanju braka i da se to ne može desiti u dvorištu i bez svedoka.

foto: Profimedia

Vikar Crkve Engleske Dejvid Grin pisao je na Tviteru o ovom činu nakon intervjua i istakao da to što Megan i Hari tvrde nije moguće.

– Nije moguće dvaput se venčati. Šta je bilo onda to tri dana pre javne ceremnije? I ako jeste bio brak, šta onda radimo? Sklapamo sveti brak samo zbog kamera? – zapitao se on, a potom obrisao tvit.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Ukoliko je ovo bila laž, ona navodno nije jedina izgovorena u intervjuu — Megan je rekla da nije znala ko je princ Hari kad ga je tek u poznala i da ga nije “guglala”, dok njena drugarica iz detinjstva Ninaki Pridi tvrdi da je Megan bila opsednuta britanskom kraljevskom porodicom tokom odrastanja, a čuvena je njihova zajednička fotografija iz tinejdžerskih dana na kojoj poziraju ispred Bakingemske palate.

(Espreso/Kurir)