in

Rodila mu je SINA, najveća mu je BOLNA TAČKA!

Kristijan Golubović sada je u skladnom braku sa Ivanom Veljović sa kojom je dobio ćerku Veru, a mnogo pre nje je bio zaljubljen u Danijelu Đukić, koja je preminula 2009. godine od raka dojke.

Golubović je i danas često spominje, nedavno je o njoj govorio i u Zadruzi, ističući da nijednu ženu nije voleo kao nju, a njihova ljubavna priča počela je još u tinejdđžerskim danima.

S godinu dana mlađom frizerkom upoznao se još 1983. godine, a iako se nikada nisu venčali, živeli su kao da su u braku. Silno su želeli dete, ali Danijela nije mogla da zatrudni.

foto: Printscreen

“Bila je to velika ljubav, skoro deset godina trajala je borba za potomstvo. Na kraju su otišli na hormonsku terapiju i Danijela je uspela da zatrudni, bili su presrećni. Lazar je rođen 1995. u Grčkoj jer su Kristijan i Danijela tamo živeli”, otkrio je Golubovićev prijatelj svojevremeno i dodao da je Golubović uvek bio sa Danijelom u kontaktu, pogotovo kada se borila sa opakom bolešću.

“Kada je saznala da ima rak dojke pozvala ga je i zatražila oproštaj za sve ružne stvari. Naime, zabranila mu je da viđa sina čak sedam godina i molila da joj oprosti. Kristijan je teško podneo vest o njenoj bolesti. Oprostio joj je i na sve načine pokušavao da joj pomogne. Iako je u to vreme bio u braku sa Suzanom Milojković, išao je sa Danijelom na preglede i terapije. Nažalost, Danijela je preminula 2009. a to je bio jedan od najtežih trenutaka u Kristijanovom životu. Pogotovo zato što je Lazar odrastao bez njega, a bez majke ostao sa samo 14 godina”, otkrio je za “Stars” 2015. godine član Golubovićeve porodice i dodao da Kristijan i danas redovno posećuje Danijelin grob i plače.

Pogledajte njihovu zajedničku fotografiju:

Ovo je Danijela, Kristijanova prva ljubav, žena koja mu je rodila sina Lazara!!


Objavljuje Kristijan Kiki Golubovic u Petak, 11. ožujka 2016.

(Espreso)