in

Sada živi skromno, a nekada je imao JAHTU

Igor Todorović, poznatiji kao Doktor Igi, u jeku popularnosti, devedesetih godina, plivao je u parama, a danas živi skroman život i izbegava kamere.

Denser i dalje nastupa sa Tanjom Banđur, s kojom je snimio najveće hitove, ali više ne uživa u luksuzu.

“Koliko god drugi pričali da su devedesete bile najlošije godine, meni su bile najlepše. Bili smo mladi, zarađivali smo mnogo, putovali smo, bili smo omiljeni svuda… Stvarno smo bili velike zvezde! Sećam se da je 40, 50 devojaka stajalo ispred moje kuće da se fotografišemo. Euforija oko nas je bila velika. Imao sam i svoju jahtu, dva-tri automobila, vodio sam celu svoju ekipu na skijanja i letovanja”, ispričao je Doktor Igi i otkrio čime se danas bavi:

“Nisam zvanično zaposlen, ali pokrenuo sam privatan posao s prijateljem. Skromno živim, važno mi je da imam za osnovne potrebe i skijanje. Čim prođe pandemija, nastavićemo da nastupamo.”

foto: youtubescreen

I Tanja je shvatila da ne može da živi samo od muzike, pa je pokrenula privatni biznis.

“Pored naših muzičkih angažmana, Igi i ja imamo i dodatne poslove. Vlasnica sam marketinške agencije, imam i svoj projekat o zdravlju nacije. Imam troje dece i supruga, tako da imam dosta obaveza”, rekla je pevačica u emisiji “Ami Dži šou”.

(Espreso/Kurir)