in

SKANDALČINA! VELJKO NAPUSTIO EMISIJU ZBOG VERICE PA JOJ SASUO U LICE:”Pričaš o detinjstvu od 4te a imaš 70 godina!”

Verica Rakočević, Foto: Adria Media TV

Modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević gostovali su u emisiju “Sceniranje”, a Veljko se iznervirao kada je njegova supruga počela da priča o detinjstvu i napustio studio.

“Bila sam užasno nemirna, to je strašno bilo. Mislim da nijedan dečak nije bio tako nemiran. Upisala sam na Filozofskom fakultetu pedagogiju, dve godine sam završila”, počela je Verica, a Veljko je naprasno odlučio da ustane i napusti emisiju.

Verica Rakočević
foto: Damir Dervišagić

Zbunjena novinarka pitala je kreatorku gde je otišao Kuzmančević, ali je i ona bila šokirana.

“Gde nam je Veljko otišao? Da nije do toaleta? Šta je bilo?”, počela je Verica, a potom se uplašila, te zajedno s voditeljkom napustila studio i krenula da ga traži.

Posle 20 minuta bračni par se vratio u emisiju, ali je Verica, baš kao i voditeljka, i dalje bila zbunjena. Tada je Kuzmančević počeo da zamera na konceptu emisije.

“Počela je da priča od četvrte godine, a ima 70 godina. Znaš koliko ima da priča. Znaš koliko treba emisija. Nemoj da me za*ebavaš”, rekao je Veljko.

“Daj mi neku vodu, je*ote. Suvo mi grlo”, drao sam se.

Verica je, kad je videla da se Veljko šali, rekla da ju je tako i pridobio.

“Je l’ si ti shvatila zašto sam ja zaljubljena u njega”, pitala je ona voditeljku. Ipak, Kuzmančević je tada nastavio da zamera, ali kroz smeh.

“Idi, bre, sedim ovde, dovela me da me slikate kao ludaka. Sedim i ćutim, kao da sam malouman. Pošalji me kući, je*ote”, rekao je on, dok ga je Verica smirivala.

Adria Media
foto: Adria Media TV

Kada mu je voditeljka rekla da će to biti najgledanija emisija, Kuzmančević je dodao da bi najbolje bilo da svi vide šta je pričao u bekstejdžu: “Znaš šta bi bilo najgledanije? Da ste snimili ono što sam vikao iza”.

Veljko je tada priznao da za njega nisu ovakve emisije:

“Shvatio sam jednu stvar. Ovo ne da nije za mene, nego ja ne trebam tebi u ovakvim emisijama i pred kamerama da sedim i ćutim, a da se borim za reč”, rekao je on, ali su ipak, na kraju uspeli da nađu kompromis i da pričaju i o Veljkovom životu, školovanju i poslu i emisija je nastavljena.

(Espreso)