in

Svuda OPEKOTINE I CRVENILO, zastrašujući prizor, JEZIVO! (FOTO)

Rijaliti zvezda, fitnes model i verenica Nenada Marinkovića Gastoza, Naida Gadžo obratila se pratiocima na Instagramu povodom štete na licu koja joj je napravljena prilikom loše odrađenog tretmana plazma penom.

Naida je, naime, snimila video u kome je pokazala opekotine na licu i crvenilo koje su usledile nakon tretmana na koji je bila.

– Nisam bila zadovoljna, jer sam imala mali ožiljak koji sam htela da sklonim i na licu sam imala dve male borice i malo ispupčenje. Objavila sam sliku bez Fotošopa. Od boginja sam imala jedan ožiljak koji je okej da se skine – rekla je ona.

Fitnes instruktorka je primetila da posle mesec, dva ili tri počinju problemi sa kožom.

– Devojkama se pojavljuju neravnine, udubljenja, keloidi i crvenilo. Kod nekih devojaka je kopala po hrskavici i išla je do kosti. Meni je uradila samo prvi sloj i kod mene je nešto poput opekotine drugog stepena. Trenutno mi je jako izraženo crvenilo, ali se već povuklo dosta – kazala je Naida.

Plazma pen je nehirurška metoda koja se koristi u cilju podmlađivanja kože i uklanjanja bora, fleka, ožiljaka. Prvi rezultati se vide odmah nakon tretmana, ali se pun učinak tretmana primećuje tek posle nekoliko nedelja.

Na delu kože tretiranom plazma penom ostaju mikroopekotine koje se vremenom pretvaraju u krastice koje bi trebalo da otpadnu u roku od nedelju dana. Takođe, da bi se koža u potpunosti oporavila i ten izjednačio ponekad je potrebno čak i do dva meseca, piše Žena Blic.

Ipak, kako Naida tvrdi, ali i mnoge druge žene koje su doživele neprijatno iskustvo ne radi se o standardnim posledicama procedure, već da su navodno “unakažene” i da im je koža “uništena”, te da su završile sa opekotinama, keloidima, depigmentacijom, proširenim porama, trajnim flekama.

(Espreso)