in

“Ti si bolesna, budalo jedna!” (FOTO)

Šako Polumenta, Foto: preentscren

Šako Polumenta ponovo je glavna tema na društvenim mrežama. I ovoga puta pevač je nadrljao zbog dopisivanja na Instagramu. On je razmenjivao poruke sa javnosti nepoznatom devojkom, koja je njegovu fotografiju okačila na svoj stori i tagovala Polumentu.

Šako Polumenta
foto: Printscreen

– Hahahahaha napravila sam – napisala je devojka na svom postu. To se pevaču uopšte nije dopalo, pa ju je žestoko izvređao. – Ti si bolesna, budalo jedna! Pih, je*em ti mater. Uzimaš video koji je poslat mojoj prijateljici Ireni, pa ga koristiš da sam ga tebi poslao. Sve ti je*em – napisao je on, a skrinšot je ubrzo postao glavna tema na socijalnim mrežama. – Evo, ga Šako, opet se muva sa klinkama, posle mu kriv đavo. Čovek voli da mu se piletina lepi za prste, pa juri sve mlade cice po mrežama, a onda kada ga raskinkaju ih vređe i ponižava. Beži jado jedan – samo su neki od komentara na ovu objavu.

Šako Polumenta
foto: Printscreen

Inače, Šako je bio u centru pažnje zbog njegovih privatnih snimaka koji su se pojavili na internetu,a na kome se vidi kako se snima iz kreveta, u jednom hotelu i kako zove neku osobu, verovatno devojku, da mu se pridruži.

(Espreso / Kurir)