in

VELELEPNO ZDANJE! Kuća u kojoj je Lečić navodno silovao Danijelu je prava OAZA MIRA:Meštani otkrili da KRIJE TAJNE!

Foto: N1/Insajder/printscreen

Kuća koja krije mračne tajne, barem prema rečima Danijele Štajnfeld u kojoj ju je, kako tvrdi, 7. maja 2012. godine silovao glumac Branislav Lečić, nalazi se na obroncima Beograda u Ritopeku.

Velelepna kuća od oko 300 kvadrata sa savršeno uređenim dvorištem i okućnicom i istom takvom ogradom u vlasništvu je popularnog glumca, a iako slovi za vikendicu i nalazi se u vikend naselju prigradskog naselja opštine Grocka, zapravo je prava pravcata kuća iz bajke, opremljena za život, a ne za vikend odmor.

Kupio ju je, kako se saznalo, od kolege Bogdana Diklića pre desetak godina i predstavlja pravu oazu mira, udaljenu na tridesetak minuta od gradske vreve.

Branislav Lečić, Danijela Štajnfeld
foto: Printscreen/Nebojša Mandić

Ubeđeni da u malom mestu, kakvo je Ritopek, svi znaju gde Leka boravi kada želi da pobegne iz grada, u razgovoru sa meštanima zaključilo se da nemaju pojma o tome da im je glumac Branislav Lečić komšija.

Prodavačica iz jedine radnje u centru ovog prigradskog mesta nije znala ništa o Lečiću, baš kao ni njene kolege. Slučajni prolaznici rekli su nam da u naselju sigurno nije, jer da jeste, oni bi znali. Uputili su nas u vikend naselje koje se nalazi na brdu.

Jedna vremešna gospođa, koja se predstavila kao Eva, pokazala je gde je Lečićev dom.

– To vam je ova ovde, sa visokom drvenom ogradom. Lepa, velika kuća. Nju je kupio od Diklića pre desetak godina. Stalno ga viđam, mislila sam čak i da se preselio tu – rekla je gospođa, koja, kako kaže, tu živi skoro četiri decenije. Pamti i prošlog vlasnika.

zabava, estrada, Branislav Lečić
foto: printscreen

– Dok je Bogdan Diklić bio vlasnik te kuće, stalno je dolazio kod nas na kaficu, sedeli smo u dvorištu. Dovodio je i svoju ćerkicu Sofiju. Lečić nije nikada bio, ali fin je i on. Tih i kulturan. Uglavnom ga viđam u kolima – kaže Eva za i dodaje:

– Nikada ga nisam videla u ženskom društvu. Uvek je sam. Ranije je dolazila i njegova bivša žena Nina, i njihov sinčić dok je bio mali, ali otkad su se razveli nisu bili – kaže ona.

– Ma, to su gluposti. On je tih i miran čovek. Nikada ga nisam videla ni sa jednom ženom, a pogotovo nisam čula da su se dešavale takve stvari ovde. Mnoge se žrtve sada javljaju i pričaju šta im se desilo pre deset godina, a ja se pitam šta su čekale do sada – kaže Eva, Lekina komšinica iz vikend naselja.

Nedaleko od Lekine vikendice,  jedan čovek koji nije želeo da se fotografiše, ali je u prolazu dobacio:

– Ma, svaka kuća krije neku mračnu tajnu, pa verovatno i njegova. Ko će ga znati šta se tu radilo, ali to nije moj posao. Volim ga i cenim kao glumca, ali ako je stvarno silovao tu mučenu devojku, onda treba da bude u zatvoru – rekao je on.

(Espreso/Alo)