in

VOJAŽ PRESTAJE SA PEVAČKOM KARIJEROM?! Ne može da se oporavi od raskida sa Breskvicom, OTKRIO KO JE KOGA OSTAVIO!

Reper Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž pre nekoliko meseci okončao je vezu sa koleginicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, a od tada se retko pojavljivao u javnosti i izbegavao je oglašavanje na društvenim mrežama, te je sada otkrio zbog čega je želeo da se povuče.

foto: Damir Dervišagić

Miljenik mlađe populacije ističe da je želeo da napravi pauzu jer je osetio veliki pritisak zbog situacije sa Breskvicom i ističe da mu je namera da se fokusira na studiranje.

– Pa jednostavno nakon spleta događaja koji se dogodio, na koji ne želim da podsećam ni publiku, a ni sebe, hteo sam da napravim malu pauzu, da predahnem od javnosti. Moramo da uzmemo u obzir i moje godine. Punim 20 godina uskoro, dakle 19, sad sa tim godinama baš da ceo Balkan svaki dan priča o tebi i iznosi neka mišljenja koja nisu bazirana na činjenicama je jako veliki pritisak. Na neki način sam hteo da se oslobodim pritiska, kako bih mogao da se posvetim i nekim drugim stvarima. Pored muzike, ja i studiram, pa eto hteo bih da se posvetim i tome – rekao je Vojaž u emisiji „DeToxic“.

Inače, Vojaž je nedavno potvrdio da su on i Breskvica zvanično raskinuli i da je to zapravo bila mladalačka ljubav kojoj je došao kraj. Iako je bio izložen velikom pritisku, on je objasnio da to ne utiče na njegove muzičke planove i da će nastaviti da stvara hitove.

(Espreso)