in

Zadobila TROVANJE PLUĆA, hitno se oglasila! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/nikolina_pisek

Voditeljka Nikolina Pišek i njena ćerka Una polovinom februara su preživele pravi pakao kada je u kući u Zagrebu, gde je stanovala sa suprugom, istoričarom umetnosti Vidojem Ristovićem, pukla cev od gasa koji obezbeđuje grejanje čitave zgrade, te su se Nikolina i Una otrovale.

Voditeljka je sada na svom Instagram profilu pokazala da se trenutno nalazi u Hitnoj.

– Opet ja… Ukoliko niste znali, 90 dana nakon trovanja CO izloženi ste povećanom riziku od plućne embolije. Danas srećom nije bio taj dan – napisala je u opisu fotografije.

Nikolina Pišek
foto: Instagram

– Slučajnost nas je spasila. Moj suprug koji nije bio Zagrebu je odregovao najbolje moguće. Da je moja odluka bila sprovedena mi ne bismo bile žive. Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada sa ćerkom, rekla mu da idemo da gledamo film. Pozvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutru otići kod doktora. Međutim, on je insistirao da odemo to veče. Pozvao me je posle ponovo, ali se nisam javljala na telefon, jer sam očigledno izgubila svest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje, te je uspeo našeg bliskog prijatelja da dobije u te kasne sate – kazala je Nikolina nakon što su ona i ćerka prošle kroz pakao.

(Espreso)