in

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI KADA SAZNATE KOLIKO ZARAĐUJU SAMO OD INSTAGRAMA! Basnoslovne cifre: Ceca sve prešišala!

Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uzima čak 6.000 evra za jednu objavu na Instagramu i, kako pišu domaći mediji, ona sarađuje samo sa proverenim brendovima.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

– Ceca ne dozvoljava sebi da stane iza neke firme za koju ne može zaista da garantuje. Ne želi da zbog novca diskredituje svoje ime i prezime, tako da veoma oprezno bira sa kim će sarađivati. Ipak, na kraju reklamu dobro naplati – kaže izvor za Informer.

Cecu po zaradi na Instagramu prate Anastasija Ražnatović, Seka Aleksić, Teodora Džehverović i Maja Berović koje su dostigle magičnu cifru od milion pratilaca.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram

– Tasa, Seka, Teodora i Maja imaju jasno definisane cenovnike koje njihovi saradnici nude zainteresovanim komitentima. Objava na zidu košta oko 2.500, dok za stori traže 1.500 evra. Cena za stori je manja jer na profilu stoji samo 24 sata, ali se mnogi odlučuju za tu opciju jer ima veliki efekat. Nataša Bekvalac, koja ima oko 800.000 pratilaca, uzme i po 3.500 evra za objavu na zidu, a za stori traži 2.000 evra. Sve pevačice imaju i popuste ako sa nekom firmom ili profilom naprave dugoročnu saradnju. Tako da je najisplativije odmah platiti paket od tri meseca – kaže izvor za gorepomenuti list.

Seka Aleksić
foto: Instagramscreen

Međutim, nisu sve objave na njihovim profilima plaćene.

– Kada promovišu neku garderobu, tu je uglavnom u pitanju kompenzacija. Seka Aleksić važi za osobu koja najčešće pristaje na takve saradnje. Ona voli da podrži male brendove, pa ih često reklamira, a oni joj šalju svoje proizvode – objašnjava sagovornik.

Luna Đogani
foto: Damir Dervišagić

Rijaliti zvezde Kija Kockar i Luna Đogani imaju “samo” 500.000 pratilaca, međutim zbog fanatičnih fanova njihove reklame odlično prolaze. Zbog toga brendovi ne štede novac za reklamu:

– Kija i Luna imaju klizne cene. Neku objavu naplate 1.000 evra, drugu 2.000 evra. Nekada uzmu i veće pare. Njihovi pratioci su baš revnosni i slepo ih prate, tako da veliki broj njih zaprati profile koje one taguju.

(Espreso/Informer)