in

Zbog njenog poteza GORE MREŽE!

Ksenija i Nenad Knežević, Foto: Printscreen Instagram

Na Tviteru se pojavio snimak koji je zapalio društvene mreže. Radi se o prepisci Ksenije Knežević sa Tamarom, ćerkom izabranice svog oca Nenada Kneževića Kneza. Ksenija se uplašila da se tata ne naljuti na nju i njene koleginice iz gurpe Hurricane, a evo i zašto:

Ksenija Knežević
foto: Printscreen

Pevačica je pokušala da spreči haos koji bi mogao da nastane nakon onog što je za svog oca u emisiji rekla da je “krindž”, odnosno “blam”.

– Tamara, moraš da nam pomogneš. Ja sam u Amidžiju rekla, sprdala sam se, možda se Knez bude naljutio. Bilo je kao opiši jednom rečju neke stvari, Ognjen me pitao da opišem svog oca jednom rečju. Ja sam rekla “krindž”, i smejala se, onda sam se ispravila i rekla “super” – govorila je Ksenija pa nastavila:

– On ako te bude pitao šta znači krindž ti reci “ma car, smešan”. Molim te me spasi, ako se bude naljutio, biće mi baš krivo. Reći će “Tu smo vas mi dočekali, ugostili” i ono njegovo – govori pevačica u glasovnoj poruci, a u sledećem kadru vidimo Kneza koji pita šta znači krindž, a devojka odgovara da znači car, pa su se Uraganke izvukle.

(Espreso)