in

Kapa dole momcima, na greškama se uči!

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je njegova ekipa na današnjem gostovanju TSC-u odigrala jedno od najslabijih poluvremena otkako je on trener, ali je istakao da ga raduje reakcija igrača u drugom poluvremenu.

– Zaista teško prvo poluvreme, jedno od najslabijih izdanja otkako sam trener Crvene zvezde. Nismo stajali na terenu kakav je bio dogovor, ali i to se dešava. Ono što me raduje jeste njihova reakcija u drugom poluvremenu. Izmene su dale rezultat, podignut je ritam igre i počeli smo konkretnije da delujemo i stvaramo šanse – rekao je Stanković.

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas u gostima ekipu TSC-a sa 3:1, u utakmici 25. kola Super lige Srbije.

– Nismo pokleknuli, niti spustili glave posle primljenog gola i crvenog kartona koji je bio zaslužen. Izdigli smo se nakon toga, kao u dvomeču sa Milanom, ali ne bih voleo da pravimo neke banalne greške, jer one ne bi smele da se dešavaju na ovom nivou fudbala – rekao je Stanković.

– Igračima kapa dole za drugo poluvreme. Na greškama se uči, tako da ćemo iz prvog poluvremena dosta toga analizirati, da bi igrali uvek kao što smo u nastavku – dodao je on.

Fudbaleri Crvne zvezde u narednom kolu dočekuju Čukarički.

(Espreso/Beta)