in

MOŽDA ZVEZDA ISPADNE! Izvodim najjači sastav

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, izjavio je da će njegova ekipa oprezno ući u meč i da će izvesti najjači mogući sastav.

Partizan u četvrtak sa početkom u 17.05 igra protiv Voždovca u okviru četvrtfinala Kupa Srbije.

– Raspored je gust, ima mnogo ekipa i utakmica. Znamo šta znači kup, to je eliminaciona utakmica, tako da smo veoma oprezni i obazrivi. Ne kalkulišemo, izaći ćemo sa najjačem mogućem sastavu – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Istakao je da ,,zmajevi” nemaju šta da izgube, a da njegov tim može mnogo da izgubi.

“Eliminaciona je utakmica. Oni nemaju šta da izgube, a mi možemo mnogo da izgubimo. Imali smo tešku utakmicu u prvom delu sezone. Imaju određenih kadrovskih problema, ne znam u kom će sastavu izaći. Ali, izaći će rasterećeno, za razliku od nas koji smo maksimalno oprezni i motivisani”, kazao je Stanojević.

foto: Starsport©

Upitan je da li može da zabeleži šestu vezanu pobedu bez primljenog gola.

– Ne znam koliko utakmica imamo bez primljenog gola. Na nekim smo mogli i da primimo gol. Ne razmišljamo tako, u statistiku ne verujem, ne gledam te podatke.

Za kraj je odgovorio na pitanje da li bi voleo da igra sa Crvenom zvezdom u polufinalu ili finalu Kupa Srbije.

– Možda oni ispadnu do tada. Ili mi. Kup je specifično takmičenje, igra se jedna utakmica, možete da budete bolji, a protivnik jednom da šutne na gol i pobedi… Pa penali…- odgovorio je Stanojević.

(Espreso)