in

POKUŠALA DA SE UBIJE?! Žena fudbalera pronađena bez svesti nakon što ga je uhvatila u prevari!

Foto: Printscreen/Instagram/alana_mamaeva

Alana Mamaeva, žena ruskog fudbalera Pavela Mamaeva, pronađena je bez svesti u svom stanu i to samo dan nakon što je nastao veliki skandal u Rusiji pošto je otkrila da je imao ljubavnicu i varao je.

Kako prenose pojedini ruski mediji, atraktivna crnokosa je pokušala samoubistvo zbog pretnji koje je dobila nakon što je javno objavila aferu svog supruga.

Pavel Mamaev
foto: Printscreen/Instagram/

Sve je počelo u sredu kada je Mamaeva objavila na svom Instagramu da je otkrila da ju je suprug varao tokom zimskih priprema u Španiji na kojima je bio sa ekipom Rostova.

Ona se nije tu zaustavila već je objavila i golišavu sliku Špankinje koju je navodno poslala njenom suprugu, a uz to je potom objavila i njenu ličnu kartu i broj telefona.

Pavel Mamaev
foto: Printscreen/Instagram/

Alana je svojim javnim nastupom prozvala i FK Rostov, da bi u međuvremenu Od Irene Garsije Moreno, navodne Pavelove ljubavnice, dobila pretnju tužbom.

– S obzirom na nedavne komentare, lične prenje i fotografije koje je na društvene mreže iznela Alana Mamaeva, želim da vas obavestim da moji advokati proučavaju ovaj slučaj kako bi podneli odgovarajući pravni zahtev – napisala je Irena.

Alana je u međuvremenu, jutro posle, putem Instagrama poslala poruku suprugu kom je već jednom 2018. oprostila “švrljanje”, da bi ruski mediji javili da je pokušala da se ubije.

Njeni prijatelji su navodno pokušali da je kontaktiraju, ali ona nije otvara vrata svog stana. Potom su pozvali spasioce koji su uspeli da uđu unutra i nađu Alanu u nesvesti.

Prevezena je na jedan od Instituta gde je i zadržana, ali se nedugo zatim ponovo obratila javnosti zbunjenom porukom koju je dala za “Life Shot”:

– Dobro sam, kod kuće sam. Samo sam… uzela malo svog muža. Nisam bila u bolnici. Zar ne znate moje šale ili šta već?

Međutim, mediji u Rusiji i dalje trvde da se Mamaeva nalazi u medicinskoj utsanovi i da je vozač Pavela Mamaeva bio taj koji je pozvao Hitnu pomoć.

Inače, njih dvoje su složno prošli onaj skandal u koji je Mamev upao zajedno sa Kokorinom, kada sui zbog tuče i napada na člana ministarstva u kafani osuđeni na 18 meseci zatvora.

(Espreso)