in

STARTUJU PARTIZAN I TSC Milošević traži oprez, a Sabo veruje u momke U ISTORIJSKOM MEČU za ekipu iz Bačke Palanke

Fudableri Partizana i TSC ovog četvrtka igraju utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-beli na svom stadionu u Humskoj dočekuju letonski RFS od 21 sat, dok će TSC debi u evropskim takmičenjima imati u Moldaviji protiv ekipe Petrokub Hinčešti od 20 časova.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Asano i Stevanović

Savo Milošević, trener fudbalera Partizana, istakao da je ekipa RFS najopasnija iz prekida, ali da je ključno da njegov tim meč uvede u svoj ritam.

– Spremno dočekujemo ovaj meč. Jedna ekipa koja ima dovoljno kapaciteta da nam napravi problem, ako utakmicu ne shvatimo ozbiljno od prvog do poslednjeg minuta. Igraju dobro u letonskoj ligi, imaju dosta stranaca. Imaju iskustva i kvaliteta. Maksimalni oprez, ako žželimo povoljan rezultat – rekao je Miloššević.

Zoltan Sabo, šŠef stručnog šštaba TSC-a, rekao je da u istorijskom meču za ekipu iz Bačke Topole čeka duel sa ozbiljnim timom.

– Očekuje nas prva evropska utakmica u istoriji, protiv moldavske ekipe Petrokub koja već treću godinu igra kvalifikacije. Nikada nisu proššli dalje, ali svaki put su imali tesan rezultat i igrali su neizvesno s boljim protivnikom, tako da ovu utakmicu moramo ozbiljno da shvatimo. Zaista verujem u ekipu i naš kvaliteti nadam se da ćemo moći da izborimo prolaz u drugi krug – naveo je Sabo.

VIDEO: Savo Milosević sa šalom Partizana