in

Sve što vam je potrebno za potpuno uživanje staje u dve reči – savršeni gedžet

Zamislite život bez muzike, ili bez omiljenih serija. Ne možete!? A sad, zamislite sve to u visokoj rezoluciji, uz perfektan zvuk, upakovano u moderan dizajn i uz jednostavno korišćenje. Zamislili? Huawei je baš to napravio!

Huawei je ponovio i osavremenio svoju porodicu gedžeta i to najpre novim tabletom Mate Pad Pro. Kod tableta tražite nekoliko stvari: istrajnu bateriju, brzu i preciznu reakciju ekrana i što kvalitetniji displej. Mate Pad Pro ispunjava sva tri uslova.

MatePad Pro grey&white

Ovaj tablet sa potpisom Huawei ima 10.8-inčni LCD displej sa velikom rezolucijom od 2560 x 1600 piksela. To se primeti i kod klasičnog korišćenja tableta ali će se ta rezolucija posebno istaći dok gledate video zapise, serije ili igrate igrice. Reprodukcija boja je odlična, sa dovoljno dubine i svetlosti. Uz to, Huawei je do savršenstva doveo opciju „palm rejection“ tako da je mogućnost da slučajno pokrenete neku aplikaciju ili funkciju svedena na minimum.

MatePad Pro Green& Orange

MatePad Pro Green& Orange

Kada je baterija u pitanju, ovaj tablet je opremljen sa onom kapaciteta od 7250 mAh. Ukoliko Mate Pad Pro koristite celoga dana, umesto klasičnog računara dok ste na primer na poslu, ostaćete na kraju dana sa oko 40 odsto kapaciteta što je odlično. Posebna priča je brzo punjenje na 40W, odnosno za punjenje do 100% biće vam potrebno 90 minuta.

Huawei Watch GT 2e je fitnes verzija pametnog sata Watch GT 2. Radi na Huawei’s Lite OS i kompatibilan je i sa Android telefonima kao i sa iPhone modelima, a razliku od svog „velikog brata“ GT 2, ovaj telefon dolazi samo u jednoj veličini sa kućištem od 47mm i displejom od 1.39 inča.

GT2e Red

GT2e Red

Prvenstveno, namenjen je onima kojima je sport i aktivnost bitna. On nudi automatsko praćenje vašeg treninga što je novitet, a tu su i funkcije merenja otkucaja srca, GPS, automatsko praćenje koraka… Sat nudi i mogućnost praćenja ciklusa spavanja korisnika. Pokazuje tačno vreme kada ste zaspali, kada ste ustali, grafikone koji pokazuje sve faze sna kao i predlog da unapredite kvalitet spavanja. Uz to, baterija na ovom satu traje i do pune dve nedelje.

Watch GT2e - Family

Watch GT2e – Family

Da se ova super porodica gedžeta upotpuni nedostaje dobar par slušalica. Bežičnih, naravno! Uskoro na tržište stižu Huawei FreeBuds 3i, bežične slušalice koje nude opciju noise-cancellation, jednostavnu konekciju sa drugim uređajima uz bateriju koja traje do čak 3,5 sata. Kada želite da ih dopunite dovoljno je da ih vratite u njihovu elegantnu kutiju i tako obezbedite još 14,5 sati korišćenja.

FreeBuds 3i  Black

FreeBuds 3i Black

Udobnost pri nošenju je presudna kod slušalica, podjednako kao i kvalitet zvuka, a FreeBuds 3i pružaju odlično akustično iskustvo. Dolaze sa silikonskim futrolicama koje su dostupne u četiri veličine kako bi se prilagodile svim korisnicima i obezbedile da vam slučajno ne ispadnu. Dodajmo i to da su vodootporne.

FreeBuds 3i  White

FreeBuds 3i White

Huawei FreeBuds 3i stvaraju idealnu atmosferu dok nešto slušate jer smanjuju nivo buke a u isto vreme dolaze sa dva mikrofona koji su tu da „pokupe“ vaš glas i izoluju ostale spoljašnje zvukove ukoliko slušalice koristite za razgovor telefonom.