in

KAKVA DEZINFEKCIJA?! Tajladnski premijer poprskao novinare, kada je čuo pitanje! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

U jednom trenutku predsednik Vlade Tajlanda Prajut Čanoča prišao je novinarima i počeo da ih prska sredstvom za dezinfekciju!

Premijer Tajlanda danas je na tokom nedeljne konferencije za medije počeo da prska novinare sredstvom za dezinfekciju ruku koji su ga “iritirali” pitanjima tokom same konferencije.

Sve se desilo kada je premijer Tajlanda bio “iziritan” pitanjima o mogućoj rekonstrukciji vlade te zemlje, pa je novinarima poručio da, kako je rekao, gledaju svoja posla, prenose svetski mediji.

Kao što se vidi na video snimku, tajlandski premijer je otišao sa govornice u prvi red gde su sedeli novinari i počeo da ih prska sredstvom za dezinfekciju.

Novinari su nastavili da snimaju premijera dok je to radio u društvu drugih visokih zvaničnika te zemlje.

Inače, ovo nije prvi put da je bivši vojni general, a sada premijer, došao u žižu javnosti svog svog nepredvidivog i afektivnog ponašanja sa predstavnicima medija. Tako je jednom prilikom držao za uvo reportera dok se obraćao drugim novinarima.

Tajland svedoči prodemokratskim i antimonarhističkim protestima koje predvode mlađe generacije još od prošle godine. Oni su optužili premijera Tajlanda da je manipulisao poslednjim izborima kako bi ostao na vlasti.

(Espreso/Mondo)