in

MEGAN MARKL DONELA NEOČEKIVANU ODLUKU: Tiče se ROĐENJA ĆERKE

Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Polako se bliži trenutak kada će Megan Markl na svet doneti svoje drugo dete.

Nakon malenog Arčija princu Hariju i Megan početkom leta stiže još jedna prinova i to devojčica, kako su ekskluzivno otkrili u intervjuu Opri Vinfri.

Uoči njenog rođenja bivša glumica je donela važnu odluku. Naime, Megan će devojčicu na svet doneti u svom kalifornijskom domu, a ne u bolnici. Drugo dete princa Harija i Megan Markle trebalo bi da se rodi u njihovoj vili u Montesitu. Vojvotkinja od Saseksa već se neko vreme priprema za porođaj kod kuće i nada se da će sve proteći u najboljem redu. O porođaju kod kuće maštala je još tokom trudnoće sa Arčijem, već je pronašla i osoblje koje će je poroditi, no sa obzirom na to da je Arčija prenela planovi su joj se u zadnji trenutak izjalovili pa je Megan na kraju zbog straha od mogućih komplikacija prevezena u londonsku bolnicu Portland gde je Arči pre gotovo dve godine stigao na svet.

– Njen plan je bio da Arčija rodi kod kuće, ali znate što kažu o planovima. Na kraju su joj lekari savetovali da ode u bolnicu, a njoj je bilo jedino važno da sa porođajem prođe sve u najboljem redu. Ali sada ima prekrasan dom u Kaliforniji koji je idealan za dolazak i rođenje njene devojčice – rekao je izvor blizak paru.

Tokom prvog porođaja uz nju je celo vreme bio princ Hari koji bi i ovog puta trebalo da bude uz svoju suprugu dok će rađati u njihovom domu. Srećom, njihova kuća, ako i ovog puta dođe do nepredviđenih situacija, nalazi u blizini bolnice koja je proglašena jednom od najboljih u Americi.

(Espreso/Kurir)