in

Muškarac pucao na radnike privatnog preduzeća koji su obavljali posao na trafo-stanici!

pronađeno je vatreno oružje, više komada municije i dve ručne bombe, Foto: Profimedia

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, uspešno je rešena krizna situacija, te je u mestu Korovi uhapšen M.A., koji je ranije pucao na radnike.

Danas oko 13 časova, Policijskoj stanici Srbac, prijavljeno je da je u mestu Korovi, kod Srpca M.A. ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja prema radnicima privatnog preduzeća, koji su obavljali radove na trafo-stanici, piše Srpskainfo.

– Po prijavi su postupili policijski službenici ove Policijske uprave koji su potvrdili navode prijave, te utvrdili da je M.A. ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, nakon čega se zaključao u pomoćni objekat. Postavljena je blokada i obezbeđenje lica mesta, a istog dana oko 15.40 časova, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, stupili su u kontakt sa njim i nagovorili ga da se preda, te je na taj način uspešno stavljen pod kontrolu policijskih službenika – rekla je portparol PU Gradiška Vesna Vučić.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, policijski službenici su pretresli kuće i prateće objekate koje koristi osumnjičeni, kojom prilikom je pronađeno vatreno oružje, više komada municije i dve ručne bombe.

(Espreso / Blic)