in

Otkrila šta radi sa brojnim crtežima svoje dece (VIDEO)

Genijalno rešenje, Foto: Printscreen/TikTok

Nedavno je mama pod imenom Šan Čef oduševila pratioce kad je na TikToku pokazala što radi s brojnim crtežima svoje dece koje naprave u vrtiću ili u školi i donesu kući.

– Jeste li i vi puni umetničkih dela svoje dece? Pozovite gnome iz kante za smeće! – napisala je u naslovu svog videa u kojem drži jedan dečji crtež i sina pita ‘može li ga dati gnomu iz smeća’.

Nakon što joj on odgovorio da može, ona dečaka pita što s crtežom radi taj gnom iz smeća.

– Ti ga baciš u smeće, a on s njim ukrasi svoju kuću – čuje se dečakov odgovor u pozadini.

Ovaj se video svidio i drugim mamama koje ne znaju gde sa umetničkim radovima svojih mališana, a ne žele ih samo baciti pred decom i uvrediti ih.

– Ovo je nov način roditeljstva, genijalno – komentarisala je jedna korisnica, a druga je napisala da je njoj mama dok je bila mama pričala o ‘umetničkoj vili’.

– Mama bi negde ostavila moj crtež, a noći bi ga uzela umetnička vila da s njim ukrasi svoju kuću – napisala je.

– Zbog ovog ćemo se svi kući bolje osećati – dodala je jedna korisnica i priznala kako ‘često pred decom njihove crteže samo baci u smeće zbog čega se loše oseća’…

Bilo je ipak i onih kojima se stil ove mame nije svidio i koji kažu da će se ‘dete kad tad rastužiti jer će shvatiti da je sve što je napravilo završilo u smeću’, prenosi The Sun.

– Mene ovakav pristup strašno žalosti – napisao je jedan profesor likovne umetnosti, šokiran činjenicom da mame često ne sačuvaju dečje crteže i druge rukotvorine.

– Pa ne mogu baš sve lepiti na frižider, nije baš tako velik – našalila se jedna mama u komentarima na video o gnomu iz smeća.

Bonus video:

04:50

SRBIJA IMA NOVU ZVEZDU! Zove se Kristijan, ima 24 godine, radi u GRADSKOJ ČISTOĆI, a peva... UBIJA!!!

SRBIJA IMA NOVU ZVEZDU! Zove se Kristijan, ima 24 godine, radi u GRADSKOJ ČISTOĆI, a peva… UBIJA!!!

(Espreso/vecernji.hr)