in

SVI DETALJI NATAŠINE GALA ŽURKE ZA 40. ROĐENDAN Parti pod vedrim nebom, poseban DRES KOD i torta na nekoliko spratova

Pevačica će u petak oduvati 40 svećica sa rođendanske torte, a pripreme na imanju u Čeneju uveliko traju. Dekorateri i enterijeristi sve pripremaju, a gosti moraju ispoštovati dres kod.

Foto: P. Dimitrijević / RAS Srbija

Nataša Bekvalac

Pop zvezda Nataša Bekvalac 25. septembra će napuniti 40 godina. Iako nije veliki pobornik proslave svojih rođendana, koje je do sada slavila u krugu porodice i prijatelja, ovog puta žurka pod vedrim nebom će biti pompezna i sa brojem zvanica tačno onoliko koliko godina puni. Kako saznaje „Blic“, pevačica će upriličiti veliku žurku na imanju u Čeneju, a pripreme su nedavno počele.

– Nataša nije neko ko preterano voli da slavi rođendane, te je prethodnih godina uglavnom pravila večere gde bi okupila njoj drage ljude. No, ove godine zbog jubileja jer puni 40 godina rešila je da napravi veliki parti o kakvom je oduvek maštala. Sestre su joj odmah priskočile u pomoć oko organizacije čitavog slavlja, a na Nataši je da izabere koju kreaciju će poneti na svom raskošnom slavlju. Kako je planirala, ona će pozvati veliki broj prijatelja kako pripadnike džet-seta, tako i njene dugogodišnje prijatelje koji nisu poznati, ali i porodicu i rođake. Biće tačno 40 gostiju, koliko slavljenica puni godina. Takođe, slavlju će prisustvovati njene ćerke Katja i Hana. Zamisao joj je da imanje u Čeneju, gde ima veliko travnato dvorište, dekoriše kao letnju žurku na otvorenom. Uveliko traju pripreme za dekoraciju i osmišljavanje rođendanske torte koja će biti na nekoliko spratova – objašnjava izvor koji je upućen u čitavu priču i dalje otkriva:

– Svim gostima će biti naznačeno da je dres kod belo, tačnije žurka u belom. Prvi deo večeri gosti će uživati u muzici Natašine koleginice, a potom će di-džej puštati omiljene strane hitove pevačice. Njoj je jedina želja da se te večeri svi lepo provedu i da uživaju u slavlju, a ono što priželjkuje da joj se ostvari u narednim godinama zamisliće tačno u ponoć kada će oduvati svećice sa rođendanske torte.

Nataša Bekvalac

Foto: Instagram

Nataša Bekvalac

Sa druge strane, Nataša je nedavno prokomentarisala zbog čega se odlučila da pravi glamurozan parti.

– Proslaviću ga spektakularno, ne zato što sam ga ja tako osmislila, već zato što su me tako moji ljudi pogurali. Jedan drug mi je rekao da, kako budem proslavila 40. rođenadan, tako će mi izgledati ostatak života i zbog toga imam ozbiljnu organizaciju. Biće pozvano 40 mojih najbližih i imaćemo jedan jako interesantan white party – otkrila je Nata za jedan beogradski portal.

Inače, ove godine Nataša je odlučila da se upusti u još jedan biznis. U skladu sa situacijom i pandemijom korona virusa, pevačica je odlučila da svoju kuću u Čeneju izdaje kako bi pružila mali užitak turistima koji će ovo leto provesti u Srbiji. Ipak, na dan žurke imanja neće biti moguće zakupiti.

Nataša Bekvalac

Foto: Vladimir Šporčić / RAS Srbija

Nataša Bekvalac

Goste će zabavljati Angelina

Novosadska barbika privatno voli da sluša koleginicu Angelinu koja kao mlad izvođač ima nekoliko hitova. Nataša je došla na ideju da je pozove i pita da li bi pevala na njenom rođendanu. Koleginice su se očigledno brzo dogovorile i Angelina će biti ta koja će zabavljati goste.

VIDEO Nataša Bekvalac u uskoj crnoj haljini