in

BRAVO Ana Ivanović donirala 35 respiratora!

Kakav gest, divan gest velike šampionke. Ana Ivanović učestvovala je u nabavci 35 respiratora za građane Srbije! Nekadašnja teniserka dala je veliku finansijsku podršku, ali se i “založila” preko svojih kontakata za nabavku ovih preko potrebnih aparata.


BELORUSIJA: Kvota u kladionici MaxBet na igru 2-2 na meču Slavija M. – BATE Borisov je 2.00. Utakmica se igra u subotu od 13 časova.


Kako piše “Kurir“, nekoliko kompanija i Ivanovićeva obezbedili su velika novčana sredstava za potrebe medicinskog sistema Srbije. Sve to urađeno je pod kapom Unicefa, čiji je Ana ambasador već godinama.

Iz izvora bliskih jednoj od kompanija koje su pomogle ovu akciju, ovaj dnevni list saznaje da je naša teniserka uradila izuzetno mnogo, što finansijski, što pomoću ličnih kontakata, kako bi naši građani dobili neophodnu opremu.

Oni su ovih dana već počeli prvi deo isporuke maski, zaštitnih odela, vizir naočara i rukavica za zdravstvene radnike. Takođe, za početak će i 1.700 najugroženijih porodica da dobiju higijenske pakete. Kasnije će taj broj biti i veći.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments