in

‘To se nikad ne zna…’

Sestre Rodić su postale tema interesovanja domaće javnosti nakon što se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, a Bojana uplovila u emotivnu vezu sa Mirkom Šijanom. Sada još jedna folkerka u intervjuu za “deToxic” ističe da bi volela da se orodi sa ovom porodicom.

Foto: Instagram/miss.rodic / Instagram
Nataša Rodić

Naime, pevačica Zlata Petrović, za čijeg se sina Jovana u domaćim medijima nagađalo da je u vezi sa Natašom Rodić, priznaje da joj ne bi smetalo da joj upravo ona bude snajka.

Toxic TV Foto: Promo / RAS Srbija
Toxic TV

– Mislim da tu nema ničega između njih dvoje, ali, Bože moj, otkud i ja znam?! Ja ne ulazim u to, ne mešam se i ne volim da se mešam u to jer nema potrebe za tim. Možda je problem samo to što je Nataša devet godina starija od Jovana, inače da je razlika dve-tri godine, mislim da bi mi bila snajka – ispričala je uz osmeh pevačica za “deToxic“.

zlata petrovic01_RAS_foto Rajko Ristic Foto: R.Ristić / RAS Srbija
zlata petrovic01_RAS_foto Rajko Ristic

– Mislim da je za njih dvoje u ovim godinama to velika razlika, ali to za deset godina to ne bi bio problem. Ipak, to se nikad ne zna – zaključila je Zlata, dodajući da se nada da će se Mirko Šijan, sin njene bliske prijateljice Goce Božinovske, skućiti pored Bojane.

VIDEO Zlata Petrović: Ponosim se što sam bila ljubavnica