in

UŽAS Bračni par usvajao i zlostavljao decu, optuženi i za smrt devojčice, koju su SAHRANILI U ŠTALI

Bračni par iz Tenesija odbacio je danas optužbe pred sudom da je kriv za ubistvo i zlostavljanje dece koje su usvajali.

Optužnica protiv Majkla Greja (63) i Širli Grej (60) ima 42 tačke, preneli su lokalni mediji.

Oni su optuženi za smrt devojčice čiji su ostaci nađeni na njihovom imanju, a ostalu decu koju su usvojili su zlostavljali, prenosi Rojters.

Njih dvoje su uhapšeni u maju nakon što je dečak primećen kako šeta sam na putu.

Prolaznik je pozvao policiju, koja je ubrzo došla po dečaka, a njegov zakonski staratelj je ubrzo priznao da je, kako se navodi u poternici, ostatke devojčice sahranio u štali, dok je drugog dečaka (15) zaključao u podrum na četiri godine.

Decu držali u kućici za pse

Dva deteta su provela određeno vreme u kućici za pse, a niko od njih nije išao u školu i izgledaju kao da su “zakržljalog rasta”, piše u poternici.

Majkl Grej je rekao policiji da je devojčica imala deset godina kada je umrla 2017. godine, par meseci nakon što je bila zaključana u podrumu, a onda ju je zakopao u štali na imanju.

Par se tereti i za krađu, jer vlasti kažu da su prećutali smrt devojčice kako bi sve vreme primali pomoć od države, kao da ona živi sa njima.

Zločini u Roan kauntiju naterali su policiju da pretraže njihovo pređašnje imanje u Noks kauntiju, pa su i tamo pronađeni posmrtni ostaci još jednog deteta.

Slučaj u Noks kauntiju još nije završen, zbog čega zasad nisu podignute optužnice, preneli su lokalni mediji.

Grejovi će se pojaviti pred sudom ponovo u decembru.