in

VARALA JE BIVŠEG, UDALA SE ZA DRUGOG POSLE TRI MESECA I SVE ŠOKIRALA! Svi im zavide na srećnom braku, a ona otkriva pravu istinu: “NIJE LAKO UOPŠTE”

Španska glumica i manekenka Elsa Pataki i njen suprug, glumac Kris Hemsvort žive u srećnom braku, a svoju sreću ne kriju i na društvenim mrežama gde objavljuju zajedničke fotografije.

Slove za jedan od najatraktivnijih zvjezdanih parova i njihov brak deluje idealno i savršeno, ali glumica je u jednom od poslednjih intervjua priznala da i oni imaju svojih uspone i padove.

“Smešno mi je što nas ljudi smatraju savršenim parom. Nema šanse da smo savršeni. Bilo je uspona i padova, a i dalje nastavljamo da radimo na svojoj vezu.”, izjavila je “Sunday Telegraph”.

Otkrila je i da gotovo nakon deset godina braka nije lako biti sa zvezdom “Osvetnika”, ali da se tajna njihove ljubavi krije u tome da rade na svom odnosu.

“Mislim da je veza zapravo jedan neprestani rad koji nije lak”, zaključila je.

Elsa i Kris venčali su se nakon samo tri meseca veze, što je iznenadilo sve. Danas su ponosni roditelji 8-godišnje Indije Rose i 6-godišnjih blizanaca Saše i Tristana.

Podsetimo, Pataki je imala i buran ljubavni život. Od 2004. do 2006. godine bila je u vezi sa francuskim glumcem Mikaelom Junom, koji ju je ostavio kada je otkrio da ga vara. Hteo je da je iznenadi na rođendan dok je snimala film “Zmije u avionu” u Kanadi, no kada je stigao u hotel, imao je šta da vidi – Elsa se ljubila s filmskim producentom. On joj je samo dao buket ruža, te se odmah vratio kući.

VIDEO: Prevare poznatih ličnosti