in

“KUKAO JE NA SAV GLAS KAD JE VIDEO SINA” Dan žalosti u Novom Pazaru zbog pogibije tri mladića, otac nastradalog VEĆ SAHRANIO JEDNO DETE

Povodom tragične saobraćajne nesreće koja se dogodila 11. jula u Novom Pazaru, u kojoj su život izgubili Demir Smajović (22), Džemil Nuradinović (23) i Almir Sulejmanović (24), ali i zbog svih sugrađana koji su stradali u pandemiji korona virusa, u Novom Pazaru je proglašena jednodnevna žalost.

Džemil Nuradinović (23) i Almir Sulejmanović (24), koji su stradali u stravičnom sudaru “audija A6” i “opela” u naselju Lukare u Novom Pazaru, sahranjeni su juče u rodnom gradu.

Demir Smajović (22), koji je upravljao “audijem” koji se sudario sa mladićima, sahranjen je dan ranije.

– Drugovi su sahranjeni u razmaku od samo deset minuta. Strašno, bili su nerazdvojni – kazali su potreseni prijatelji za Kurir.

Podsetimo, tragedija se dogodila na blagoj krivini, a sumnja se da je “audi”, kojim je Demir Smajović sa prijateljima prenosio vizire, prešao u drugu traku i sudario se sa “opelom” kojim su se Nuradinović i Sulejmanović kretali ka Novom Pazaru.

Foto: B. K. / RAS Srbija
Nesreća Novi Pazar

– Kola su bila potpuno smrskana, četiri sata su izvlačili povređene i poginule, a svuda okolo su bili delovi automobila, ali i viziri koje su momci prevozili – kazao je izvor i dodao da se na mestu udesa pojavio i otac poginulog Smajovića:

– Kukao je iz glasa kad je shvatio da je njegov sin stradao, a onda je počeo da se raspituje ko je još poginuo u udesu, nije prestajao da plače – rekao je jedan od očevidaca.

Kako su ispričali prijatelji nastradalog Džamila Nuradinovića, ovo nije jedina tragedija koja je zadesila njegovu porodicu. Naime, pre sedam-osam godina, takođe u saobraćajnoj nesreći, život je izgubio Džamilov stariji brat.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0