in

Napeta scena u seriji pred Slobino HAPŠENJE!

Scena iz serije, Foto: Printscreen/RTS

Svi su čekali da vide scenu u četvrtoj epizodi serije “Porodica” kada Čedomir Jovanović (Milan Marić) pregovara sa Slobodanom Miloševićem (Boris Isaković).

Serija Porodica
foto: Printscreen/RTS

Slobodan se svim silama bori da ostane u svom domu i sa svojom porodicom, dok mu Čeda govori da mu je on jedina opcija.

“Ja ovde donosim odluku, a ne vi i to prenesi svojim šefovima”, govori Sloba na početku.

“Ja ovde hoću da sprečim krvoproliće. Šta će vam reći sin kad vidi vesti?”, rekao je Čeda.

“Ovo je garancija da porodica može da vas posećuje u centralnom zatvoru”, dao je doznake Čeda Slobi koji je zatražio od njega kućni pritvor i da ostane sa porodicom.

“Bićeš upamćen kao prvi Srbin koji je uhapsio bivšeg predsednika Srbije, kog je većina naroda na referendumu podržavala. Moram da razgovaram sa ženom i ćerkom”, dodao je Milošević.

Serija Porodica
foto: Printscreen/RTS

“Plan D ne postoji, ako nismo u stanju da uradimo ovo, onda najbolje da odmah idemo kući”, govorio je Zoran Đinđić na sastanku u seriji.

“Miloševiću je postavljen ultimatum. Mora da se preda do 22 večeras ili policija nasilno ulazi i hapsi ga, ko se bude opirao, biće eliminisan”, rekao je novinar kog igra Ljubomir Bandović.

Čeda je dobio dojavu preko telefona, pa je pokušao da ode od Miloševića.

“Mene su sad zvali iz vlade, moram da prekinem pregovore”, rekao je Čeda kog su svi napali.

“Umesto da sada stvaramo mostove, mi se koljemo, ali i dalje možemo da se dogovorimo… Samo kad je bilo bombardovanje svi smo se ujedinili”, rekao je Sloba koji je od Čede zatražio saradnju.

Serija Porodica
foto: Printscreen/RTS

“Ljudi nemaju izbor, vi imate”, govorio je Čeda.

“Časnije je umreti dostojanstveno”, pričao je Sloba.

“Ja predlažem da izađemo zajedno i dostojanstveno, ako izađete spasićete porodicu, tako će vas istorija pamtiti, kao čoveka koji je izabrao da se bori, to je dostojanstvo”, istakao je Jovanović.

Serija Porodica
foto: Printscreen/RTS

Glavne uloge tumače: Boris Isaković (Slobodan Milošević), Mirjana Karanović (Mira Marković), Tijana Marković (Marija Milošević), Uliks Fejmiu (Zoran Đinđić), Svetozar Cvetković (Vojislav Koštunica), a Milan Marić (Čedomir Jovanović).

(Espreso / Kurir)