in

Nestorović greši, ne treba svi da se zarazimo

U novom “Blicu” čitajte zbog čega se dr Kisić Tepačević i dr Janković ne slažu sa kolegom dr Nestorovićem. Doktor Branimir Nestorović, član Kriznog štaba, ponovo je u javnosti istupio sa kontroverznim tvrdnjama u vezi sa prirodom virusa korona. On tvrdi da je virus oslabio i da je velika većina zaraženih bez simptoma, te da je najbolji trenutak da se svi razbolimo i steknemo kolektivni imunitet. Ostali u Kriznom štabu se ne slažu sa njim.

U novom “Blicu” čitajte i šta se zapravo dešava Novom Pazaru – novom žarištu korone.

Takođe pišemo i o novim pravilima za ulazak u Grčku – saznajte kakav formular morate da popunite ukoliko planirate odmor u ovoj mediteranskoj zemlji.

Šta očekuje srpska preduzeća posle isplata i državnog minimalca, saznajte u novom štampanom izdanju.

Hronika donosi priču o članovima kriminalne grupe iz Srbije za koju se sumnja da je čamcem preko Drine krijumčarila migrante iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu.

Na stranama zabave pročitajte intervju sa Milicom Dabović i kako je Maja Berović smršala 10 kilograma.

Čitaoci iz Srbije i inostranstva odnedavno imaju posebnu pogodnost da neograničeno čitaju najnovija štampanja izdanja dnevnog lista „Blic“, ali i magazina „Blic žena“ onlajn, u udobnosti svoje fotelje.

Opcija „Štampana izdanja“ na sajtu Blic.rs, nastala je u skladu sa ritmom i potrebama naših čitalaca u inostranstvu i Srbiji i omogućava vam da iz udobonosti fotelje bezbedno pratite najnovije vesti, analize, savete, intervjue.

Foto: RAS / RAS Srbija

Povodom nadolazećeg velikog srpskog praznika, Vidovdana, uz poslednji junski broj „Blic žena“ poklanja ikonu Svetog kneza Lazara.

Naslovnu stranu krasi lice dr Vesne Veković, pedijatra pulmologa, a u broju je njena priča o dečjoj kovid bolnici u jeku pandemije.

U okviru akcije „Mojih ruku delo“ tu su novi talenti Srbije, kao i prva tri dobitnika dnevne sobe „Forma Ideale“.

U novom broju čekaju vas saveti kako da se našminkate za venčanje, koja je boja leta i kakve se sandale nose. Tu su i teme o ultrazvučnom pregledu srca, padanju ispita, vraćanju izgunljenog poverenja, recpeti za najlepša letnja jela sa zelenišem i intervjui sa pevačicom Slađom Alegro, glumcem Vladimirom Aleksićem i glumicom Jelenom Stupljanin.

U delu tiraža uz novi broj, dobijate i hit roman „Pomalo opasno“ Meri Balog.

Pretplatom na štampana izdanja naše medijske kuće dobijate pristup arhivi do sada objavljenih izdanja, mogućnost otkazivanja pretplate u bilo kom trenutku, ekskluzivitet i bezbedno praćenje najnovijih vesti.

Čitajte “Blic” i “Blic Ženu”!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0