in

PRESRETAČ ZAUSTAVIO 3 VOZAČA! Sva trojica testirana i momentalno isključena iz saobraćaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, zaustavili su i isključili iz saobraćaja trojicu vozača u Beogradu koji su upravljali automobilima pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajni policajci su sinoć oko 19.40 časova na auto-putu Beograd-Niš, na teritoriji Voždovca „presretačem“ zaustavili dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je automobilom marke „alfa romeo“ vozio brzinom od 151 kilometar na čas, na mestu gde je dozvoljena brzina 100 kilometara na čas.

Droga testom utvrđeno je da je vozač pozitivan na kanabis, nakon čega je zadržan u službenim prostorijama policije.

Policija je noćas dva časa posle ponoći na auto-putu Beograd-Niš, na teritoriji Novog Beograda, „presretačem“ zaustavila četrdesetogodišnjeg vozača automobila marke „golf“, koji je, kako je utvrđeno droga testom i alkotestom, vozio pod dejstvom kokaina i amfetamina, dok je imao i 1,23 promila alkohola u organizmu.

Takođe, u Ulici vojvode Stepe Stepanovića u Kaluđerici, iz saobraćaja je isključen i automobil marke „opel vektra“ nakon što je utvrđeno da je tridesetsedmogodišnji vozač vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

(Espreso)