in

Prijatelji se oprostili od mladića koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći (FOTO)

Prijatelji i poznanici se opraštaju od Uroša, Foto: Rina

Od devetnaestogodišnjeg Uroša Josipovića, maturanta čačanske Gimnazije, koji je u subotu veče tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći, oprostili su se prijatelji i poznanici koji su sa suzama u očima u vazduh pustili bele balone na Gradskom trgu.

– Bio je odličan prijatelj i u svakom smilu mladić za primer. Ovo je zaista velika tragedija. Maštali smo o nekim zajedničkim planovimna, fakultetu, a sada je to sve zauvek otišlo sa njim, rekao je jedan od njegovih drugara.

Do saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao mladi Čačanin došlo je kada je automobil kojim je upravljao N.D. usled neprilagođene brzine prešao u suprtonu traku, udario u betonski propust i od siline udara se odbio, preleteo preko obližnje ograde i završio u dvorištu udaljenom oko 20 metara od mesta nesreće.

U vozilu su se osim Uroša nalazila još dva mladića, a jedan je sa teškim povredama hospitalizovan u kragujevačkoj bolnici. Mladić koji je vozio u stabilnom je stanju, a protiv njega biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Bonus video:

(Espreso/Rina.rs)