in

VULIN: Srbija najsnažnija na Balkanu, da prestane da se izvinjava

Gostujući u emisiji “Hit tvit” na televiziji Pink, rekao je da mnogima smeta da Srbi budu složni.

“Da Srbi budu jedinstven politički narod, da imamo jedan stav o stvarima koje nas zajedno pogađaju, o stvarima koje nas i ugrožavaju i raduju, šta god to bilo, to je problem… Ne, ne vidim da je to problem”, rekao je Vulin i dodao da je vreme da Srbija prestane da se izvinjava.

Istakao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsednik svih Srba i ocenio da su napadi medija u regionu na Vučića orkestrirani.

Kometarišući dolazak američke Razvojne finansijske korporacije (DFC), rekao je da je to dobra vest i poruka da je Srbija politički i ekonomski stabilna i najsnažnija država na Balkanu, “hteli neki to da priznaju ili ne”.

Vulin je rekao da je svako ko hoće da ulaže u Srbiju, poštuje zakon, i više nego dobrodošao, te dodao da se raduje i ruskim, i američkim, i evropskim investicijama.

Govoreći o podignutim optužnicama Specijalnog suda u Hagu, Vulin je izrazio nadu da će poštovati sami sebe i sprovesti “slovo zakona”.

Ocenio je da međunarodna zajednica nema preteranu želju da zaista rasvetli sve što se dešavalo na prostoru Kosova i Metohije i upitao koliko će se vekova čekati da se sazna ko je streljao srpsku decu u Goraždevcu, pobio žeteoce u Starom Grackom…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije