in

ZA DVADESET GODINA NIJE REKLA NI JEDNU JEDINU REČ U JAVNOSTI Malo ko zna kako izgleda supruga poznatog pevača

Boban Rajović u društvu neviđenih lepotica! Ali samo jedna je posebna.

Pevač Boban Rajović prihvatio je poziv organizatora da bude član žirija izbora za najlepšu ženu Balkana, održanog u Etno selu Stanišići u Bijeljini.

Boban Rajović

Folk zvezda prihvatio je poziv da uveliča ovu noć i da, pored žiriranja, otpeva nekoliko svojih pesama.

Boban Rajović sa misicom

Boban Rajović sa misicom

Boban Rajović je na događaj došao sa svojom lepom suprugom Draganom koja se često spominje u medijima, iako nikada nije dala nijednu izjavu, za 20 godina koliko traje karijera njenog muža.

Boban Rajović sa suprugom Foto: RAS Srbija
Boban Rajović sa suprugom

Na izboru je dodeljeno nekoliko titula, a devojke koje su se okitile lentom pozirale su sa Rajovićem koji im je poželeo svu sreću u daljoj karijeri.

Najlepša od te noći, mlada Amina Hasanbegović iz Sarajeva, Bobanu se na podršci zahvalila zajedničkom fotografijom, uz komentar: “Moj dragi Boban Rajović” i emotikon srca.

Boban Rajović sa suprugom Foto: RAS Srbija
Boban Rajović sa suprugom

Inače, upravo neke od ovih devojaka možda će biti glavne glumice u nekoliko njegovih novih spotova koji se uveliko spremaju, s obzirom na to da za vreme pandemije korona virusa nije lenčario, već je bio na vezi sa saradnicima oko novih pesama.

Inače, pobednice će svoje zemlje predstavljati na najvećem svetskom izboru Miss Earth na Filipinima, gde će boraviti punih 30 dana, a samo finale prenosiće američka televizija FOX. Finale u proseku gleda preko 2, 5 milijardi ljudi.

VIDEO: Moja supruga ne voli da se eksponira