in

“ČEKAM OPERACIJE, UGRADIĆE MI ŠIPKE” Slomila je oba stopala na odmoru u Turskoj, otkrila kako i pokazala kako joj noge sada izgledaju

Engleska starleta Kejti Prajs se povredila na odmoru u Turskoj i sa pratiocima podelila fotografiju u gipsu

Britanska starleta Kejti Prajs (42) je slomila oba stopala na odmoru u Turskoj i završila u hitnoj pomoći, a moraće na operaciju nakon koje neće moći da hoda tri do šest meseci. Naime, Kejti je uživala u luksuznom letovalištu s dečkom Karlom Vudsom (31) i dvoje dece, a posetili su i tematski park “Land of Legends”, gde je starleta povredila noge. Prajsova je skakala sa zida i slomila pete na oba stopala i sad je čekaju meseci agonije.

– Da, istina je da sam slomila stopala. Moram oba da operišem i ugradiće mi šipke, pa neću moći da hodam tri do šest meseci – napisala je Kejti na svom Instagramu.

Istakla je da je njen dečko Karl bio neverovatan i brinuo se o njoj, jer joj je za sve sada potrebna pomoć.

Starletin prijatelj je otkrio da je ovo najgore što joj se moglo dogoditi, jer je taman uživala u vremenu s dečkom, a poveli su i njenu ćerku Princes (13) i sina Juniora (15) sa sobom.

Provela je celu noć u hitnoj službi s pukotinom na obe pete. Prolazila je kroz nezamislivi bol, ali je još veća briga što mora da se vrati kući i da brine o svoje petoro dece, a ne može da hoda. Par se zbog povrede vratio hitno u Veliku Britaniju da bi Kejti mogla na operaciju.

Podsetimo, Kejti i Karl su u vezi od juna i nedavno se nagađalo da su se verili zbog njenog novog, blještavog prstena. To ne bi bilo čudno za starletu, koja je poznata po brzinskim brakovima i veridbama nakon kratke veze. Takođe, ona ima petoro dece sa tri različita partnera, a decu odgaja sama.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0