in

GLUMAČKI PAR PRODAJE LUKS VILU ZA 14 MILIONA Grade novi GIGANTSKI DOM, decu ostavljaju bez nasledstva

Slavni par Mila Kunis i Ešton Kučer rešio je da na oglase stavi dvospratnu kuću sa površinom od oko 730 kvadrata, dok u neposrednoj blizini stvaraju dom u drugačijem stilu. Raskošna nekretnina koju prodaju je prva koju su zajedno uredili, a ima prelep bazen u obliku lagune i odiše čistom elegancijom.

Foto: Profimedia

Mila Kunis i Ešton Kučer

Slavni holivudski par, glumci Mila Kunis i Ešton Kučer, rešili su da sviju novo porodično gnezdo i da prodaju svoju kuću u kojoj su do sada živeli, a koja se nalazi u Los Anđelesu. Glumci koji su postali uspešni investitori, sada traže 14 miliona dolara za svoj dom u Koldvoter kanjonu, koji je ujedno bio njihova primarna rezidencija i prvi posed koji su kupili kao bračni par. Samo imanje je ušuškano na uzvišenju iznad Beverli Hilsa, u kvartu koji je pod zaštitom.

Foto: Profimedia

Mila Kunis i Ešton Kučer

Rezidencija koju prodaju opisana je kao vanvremensko tradicionalno imanje, a sagrađena je 1999. godine. Njena fasada je aktivna, pa sadrži kombinaciju kamena i kedrovine. Prema navodima, par je ovu vilu kupio 2014.godine, po ceni od 10.2 miliona dolara, što znači da će na njoj sada lepo i zaraditi. Međutim, dok ovaj dugogodišnji dom u kojem su kao porodica provodili najviše vremena prodaju Mila i Ešton su u procesu konstruisanja gigantskog modernog imanja koje se takođe nalazi u ovom delu Beverli Hilsa. Dok čekaju dan useljenja u svoje novo porodično gnezdo, svakako neće biti beskućnici, jer karantin provode u veličanstvenoj vili na plaži, u severnom delu Kalifornije, koja se nalazi nedaleko od oba imanja koja trenutno poseduju.

Foto: Profimedia

Mila Kunis i Ešton Kučer

Elegancija na dva sprata

Ono što je činjenica je da je vila koju su uredili zajedničkim snagama, naravno uz pomoć dizajnera enterijera, zaista prelepa. Kako ga nazivaju – bezvremenski tradicionalni dvospratni dom ima pet spavaćih soba i šest kupatila. Na glavnom nivou nalaze se perfektno dimenzionirane zajedničke prostorije, uključujući dnevni boravak sa kaminom i ručno rađenim bordurama, prostranim i udobnim nameštajem, dok je sve kao i u ostatku doma, u svetlim tonovima. Odmah tu se nalazi i formalna trpezarija sa velikim prozorima koji omogućavaju puno prirodne svetlosti, a u koju može da se ugosti 10 osoba. Ogromna kuhinja je sasvim bela i u njoj se nalazi kombinacija starinskih i modernih aparata, sa kutkom za doručak i obližnjom porodičnom sobom sa još jednim kaminom. Kakao-braon drveni podovi prostiru se unutar čitavog trospratnog doma i prostoru daju neku posebnu čar, a u većini prostorija zastrti su neobičnim belim tepisima.

Foto: Profimedia

Mila Kunis i Ešton Kučer

Na nivou iznad, nalaze se elegantno uređene četiri porodične spavaće sobe, pri čemu svaka od njih ima svoje privatno kupatilo i garderober. Nameštaji, pokrivači i zidovi su u pastelnim nijansama, dok je očigledno da se vodilo računa o komforu i udobnosti. Na nivou ispod nalazi se gostinska soba zajedno sa brojnim drugim luksuznim pogodnostima, poput vinskog podruma, teretane i saune, te ponosni vlasnici ni zbog vežbanja i ulepšavanja ne moraju da napuštaju ovaj raskošni dom.

Bazen u obliku lagune zaklonjen rastinjem

Prelep enterijer oduševio je mnoge koji su ovu nekretninu pogledali, a svakako, porodica Ešton Kučer vodila je računa i o dvorištu. Iz vile se pruža panoramski pogled na Los Anđeles, a tu su još mnoge pogodnosti u kojim može da se uživa. U eksterijeru, bujno uređeno prostranstvo zauzima oko pola hektara, sa besprekornim travnjacima i velikim vrbama, uz kamenu terasu sa otvorenom kuhinjom i barom, kako bi tokom letnjih vrućina u hrani moglo da se uživa i na otvorenom.

Foto: Profimedia

Mila Kunis i Ešton Kučer

U dvorištu se nalazi i bazen u obliku lagune, koji je delimično zaklonjen živom ogradom, tako da se vodilo računa i o privatnosti. Tu je đakuzi, ali i nekoliko zaklonjenih terasa kako bi porodica nesmetano mpogla da ugosti prijatelje.

Ko god da kupi ovaj posed, uživaće u društvu drugih slavnih ličnosti, kao što su Adel, Dženifer Lorens, Nikol Kidman, Kameron Dijaz, Penelope Kruz, Zoe Saldana, Zigi Marli i brojnih ostalih koji su baš ovaj miran i porodičan kraj izabrali da sagrade svoje luksuzne domove.

Decu ostavljaju bez nasledstva

Inače, Ešton Kučer, čije se bogatstvo procenjuje na 200 miliona dolara, istakao je da on i Mila ne odvajaju novac u povereničke fondove za sina Dimitrija i ćerku Vajat i da će podržati decu u pokretanju sopstvenog biznisa, ali da ona neće imati poseban tretman.

Foto: Profimedia

Mila Kunis i Ešton Kučer

Kučer je objasnio zašto deci neće ostaviti ništa:

– Moja deca žive privilegovano i to i ne znaju, a ovako neće ni saznati. Mi ćemo svoj novac dati u dobrotvorne svrhe.

Ovo nije prvi put da ovaj par govori o tome, a kako su svojevremeno otkrili, već su pokušavali da nauče decu da cene vrednost novca. Još 2017. godine je Mila uvela novu tradiciju, a to je da umesto božićnih poklona deci daju novac u dobrotvorne svrhe, te je izjavila sledeće po tom pitanju:

– Kada decu imaju godinu dana i manje, pokloni zaista nisu važni. Prošle godine smo slavili Božić, Vajat je imala dve godine. Nismo joj poklonili ništa, samo su to uradili njeni baba i deda. Dete više ne ceni poklon, ne zna ni šta da očekuje – ali nešto mora da očekuje. Zamolili smo svoje roditelje da, ako već nešto moraju da kupe, neka kupe jedan poklon. Ostalo ćemo dati u dobrotvorne svrhe, dečjoj bolnici, životinjama… To je naša nova tradicija.

VIDEO: Najluksuznije kuće poznatih

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0