in

“Šta ko traži, to i dobije. Žena NEMA PRAVO NA GREŠKU”: Na gomilu stravičnih komentara o ubijenoj direktorki stigli su i ISTOMIŠLJENICI

– Ubio ženu iz ljubomore? Svašta. Ubio ženu jer ga je varala. To nije ljubomora, već rešenje. On će izaći iz zatvora, a ona ga više neće varati .

– Sad je čovek manijak zato što je nju i švalera ubio kulturno, bez mučenja? – piše jedan od komentatora, pitajući se “šta je tu kriminal?”.

Verovali ili ne, mnogo je ljudi koji u ovakvom stavu ne vide ništa loše.

KomentariFoto: Facebook

– Šta ko traži, to i dobije.

– Žena nema pravo na grešku.

Komentari
KomentariFoto: Facebook

– Njega mi je žao. Toliko.

Komentari
KomentariFoto: Facebook

– Prevara uništi nekome život.

A ubiti nekoga nikome ne uništava život? Prevara nije bilo pre medija? Godine nasilja ne razaraju porodicu, razara je samo kada neko prevari partnera?

Komentari
KomentariFoto: Facebook

A sad, samo jedno pitanje – da li se kao žene osećate bezbedno sada, kada vidite koliko je beznačajan vaš život? Da li možete lagodno da uđete sa nekim u vezu ili brak, znajući da u svakom trenutku može da odluči da ste napravile grešku na koju, kako je primetio komentator iznad, nemate pravo? Da li možete da zamislite da jednog dana vaša sestra ili ćerka završe u ovakvom braku, a da onda “naprave grešku” zbog koje biste mogli da ostanete bez nje?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0