in

ZAPANJUJUĆE: Ruski istraživači pronašli na dnu Crnog mora NLO sa vanzemaljskim embrionima – EVO ŠTA PREDVIĐAJU

Činjenica da su mnogi tajanstveni i zagonetni predmeti skriveni u vodama Crnog mora verovatno je poznata široj javnosti.

Tamo je pronađeno gotovo sve, brodovi, drevni poplavljeni gradovi, piramide, blago i još mnogo toga. Ali ono što su u tim vodama pronašli neki istraživači, mnoge je iznenadilo i zbunilo. 

Oni tvrde da su otkrili NLO u obliku piramide. Ufolozi su se odmah zainteresovali za neobični pronalazak i dali senzacionalističku izjavu da postoje vanzemaljski embrioni koji bi trebalo da se izlegu i zavladaju planetom u određenom trenutku. 

Predmet otkriven u Crnom moru vrlo je sličan piramidama, njegova kontura i struktura identični su egipatskim piramidama, samo što je predmet pronađen u moru bio mnogo manji.

Stručnjaci ne razumeju kako je piramida ostala netaknuta, nakon što je očigledno bila pod vodom više od hiljadu godina.

Ali, ufolozi su brzo pronašli odgovore na sva pitanja istraživača. Tvrde da gotovo istu funkciju kao „inkubator“ obavljaju sve egipatske piramide.

Prema njihovim rečima, to je njihova prava svrha i glavna tajna njihove strukture. Oni navodno sadrže embrione vanzemaljaca, koji moraju dostići određeni nivo razvoja pre nego što preuzmu planetu.

Na činjenicu – da je otkriveni objekat inkubator, ukazuje njegova lokacija, pod vodom. Dakle, prema ufolozima, oni su namenski stavljeni pod vodu, jer će se navodno tamo embrioni brže razvijati.

Takođe veruju da je NLO inkubator namerno stavljen pod vodu, pa će planeta biti istovremeno zarobljena sa različitih krajeva zemlje, budući da su slični inkubatori rasuti širom sveta, u njenim različitim delovima, čije su lokacije nepoznate.

Ali do sada nije bilo moguće izvući ovaj čudan predmet na površinu radi proučavanja. Ufolozi se nadaju da će naučnici, nakon temeljnog ispitivanja ovog otkrića, prestati da negiraju postojanje vanzemaljaca.

Međutim, naučnici se ne slažu sa ovim spekulacijama ufologa i smatraju da otkriveni predmet nije ništa drugo do olupina potopljenog broda. Činjenica da je to inkubator i činjenica da su egipatske piramide takođe inkubatori za vanzemaljce, koji će da preuzme planetu, za njih je potpuna glupost.

Webtribune.rs