in

ŽIVELI U SVILI I KADIFI Putovali svetom, a danas PROPAST! Bivša snajka Karića ga prijavila u policiji

Srpska manekenkaTamara Nikolić prijavila je policiji da je dobila pretnje putem telefona od bivšeg supruga,Simona Karića, nakon čega su oboje saslušani.

Simon de Karić i Tamara Nikolić

Manekenka Tamara Nikolić dve i po godine je bila u braku sa Simonom Karićem, filmskim producentom.

Iako je i pre braka sa naslednikom imperije Karić bila uspešna manekenka, Tamaru je ljubav sa 14 godina starijim Simonom dovela u centar medijske pažnje.

Na jednom od svojih putovanja, u Londonu, upoznala je Simona za koga se zatim udala u novembru 2015. godine, a u aprilu 2016. dobili su ćerku Simonu.

– Upoznali smo se u jednom restoranu u Londonu. Od tada smo bili u kontaktu i dugo smo se poznavali pre nego što smo se upustili u ljubavnu vezu, tako da to nije bila ljubav na prvi pogled. Ljubav se ne planira, ona se jednostavno desi. Tako je bilo i sa nama. Prepoznali smo da odgovaramo jedno drugom i osećanja su se rodila, tako da se ljubav, s obzirom na daljinu, postepeno razvijala – ispričala je svojevremeno Tamara.

Tamari su mnoge devojke u Srbiji zavidele na luksuznom životu, skladnom braku, putovanjima. Međutim, nakon dve godine bračne sreće Tamara i Simon su odlučili da se razvedu, o čemu su mesecima ćutali za javnost. Kako izgleda dečko sa kojim je Tamara uplovila u vezu nakon razvoda od Simona, a koji nije iz Srbije, pogledajte OVDE.

– Razgovarali smo i shvatili da je tako najbolje. Rastali smo se pre nekoliko meseci i mogu da kažem da se sada osećam dobro. I dalje mi je teško da pričam o tome, ali život ide dalje. Žao mi je što se tako završilo, ali samim tim što je našem braku došao kraj, znači da nešto nije valjalo – ispričala je tada Tamara za “Gloriu”.

A nakon razvoda sa kojim frajerom je Tamara zamenila Simona pogledajte OVDE.

VIDEO: Simon de Karić miraz