in

ZLOČINU PRETHODILA LJUBAVNA DRAMA Otkriveno zbog čega je opštinski funkcioner iz Koceljeve nasmrt IZBO LJUBAVNICU

Radovan R. (57) opštinski funkcioner osumnjičen da je nasmrt izbo svoju ljubavnicu Jasminu L. u kući u Bariču, sa Jasminom je započeo vezu nedavno ali je ona, prema pričama koje kruže u njihovom komšiluku, u međuvremenu odlučila da se vrati svom suprugu što je Radovana razjarilo. Zbog toga se sumnja da je motiv zločina ljubomora.

Radovan, u svom kraju poznatiji po nadimku Raša, bio je opštinski referent za javne nabavke u Gradskoj opštini Koceljeva.

Kako se mogli čuti iz krugova njegovih poznanika, bio je sklon avanturama sa ženama.

Kako smo saznali, on je zbog veze sa Jasminom otišao iz kuće u kojoj je živeo sa suprugom i sa decom.

Foto: Oliver Bunić / RAS Srbija

Kuća u kojoj se dogodilo ubistvo

S druge strane, poznanici pričaju da je Jasmina, inače zaposlena u KCS, takođe bila udata za jednog muškarca iz sela Draginja, sa kojim je imala decu.

Međutim, Radovan i Jasmina su se upoznali u selu Svileuva, gde su oboje imali rodbinu.

– Veruje se da se iz tih njihovih susreta u susednoj Svileuvi među njima razvilo nešto više, pa su počeli aktivno da se viđaju – pričaju nam njihovi poznanici, dodajući da su Radovan i Jasmina pre oko mesec dana odlučili da započnu i zajednički život.

– Priča se da je ona ipak odlučila da se vrati svom suprugu, a da je Radovana to jako naljutilo, mada teško je reći sa sigurnošću šta se tačno dešavalo između njih – pričaju nam njihovi poznanici.

Jasmina L.

Foto: Drustvene mreze

Jasmina L.

Tako je Radovan juče predveče došao pred kuću u Bariču, uz pomoć merdevina se popeo na terasu i ušao u sobu u kojoj je bila Jasmina. Dohvatio je nož i zadao joj nekoliko smrtonosnih uboda usled čega je nesrećna žena preminula.

– Čula sam da je ona razvedena, ali njega nisam poznavala. Pre dva, tri dana sam je videla, svraćala je u prodavnicu, a koliko znam u ovoj kući je živela oko dva meseca – kažu nam komšije iz Bariča.

Kuća u Bariču

Foto: Oliver Bunić / RAS Srbija

Kuća u Bariču

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, u dvorištu kuće još se nalaze merdevine koje je Radovan iskoristio za penjanje. Tu su i trake kojima su policajci obeležili mesto zločina.

Merdevine za koje se pretpostavlja da je Radovan koristio

Foto: Igor Žarković / RAS Srbija

Merdevine za koje se pretpostavlja da je Radovan koristio

Podsećanja radi, Radovan je nakon krvavog pira u Bariču automobilom otišao do jednog mosta u Šapcu i navodno pokušao samoubistvo. Na vreme je sprečen, a onda je policajcima ispričao da je ubio Jasminu…